dimarts, 16 de gener del 2024

DE NOU EN ÒRBITA

JULIA HOLTER – “SOMETHING IN THE ROOM SHE MOVES”

A LA VISTA

La nord-americana Julia Holter, el 2011 amb Tragedy, el seu debut, ens va instal·lar a totes a la lluna de València.

Uns mesos després, amb Ekstasis, ens hi posàvem confortablement. Les etèries composicions que anava conformant amb el seu Yamaha CS-60, creaven l’atmosfera ideal per creure que les fades havien baixat a la terra per quedar-se.

Mal acostumades a entregues amb una cadència lògica, aquesta vegada però han hagut de passar 5 llargs i grisos anys, per tenir un nou àlbum de la músic de Los Angeles. Es diu Something In The Room She Moves, és el que fa sis de la seva discografia, i sortirà la tercera setmana de març via Domino Records.

Diu que el títol és una referència als Beatles. Un detall. Ha compartit un parell de temes, Sun Girl i Spinning. Sobre aquest ha comentat: ‘Parlo d’aquell estat passional al que arribes quan estàs creant alguna cosa, quan vius aquell moment. I quin és aquell moment?’ Bona pregunta.

També ha comentat sobre el disc, que ha intentat ‘crear una atmosfera que soni fluida, com aquosa, evocant el so intern del nostre propi cos. Té una visió corpòria, inspirat en la complexitat i transformabilitat dels nostres cossos’. No li tinguem massa en compte. Ha tingut una nena fa poc. Holter sospira de nou i amb ella, el món. No aspira a res, però ho anhela tot. Deixem-la fer.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada