dissabte, 14 de setembre del 2024

CONSTRUINT PONTS

WEAK SIGNAL – “FINE”

NOU REGISTRE

És vox populi que el trio de Nova York tenen tot el lideratge per mantenir-se en el poder que un dia disposaven les bandes que sorgien de sota l’asfalt.

Cada cançó de Weak Signal és com una relíquia del que tocaven els grups que poblaven els carrers de la ciutat que no dormia mai. Son Mike Bones (guitarra, veu) Sasha Vine (baix, violí, veu) i Tran (bateria, veu) que disc rere disc fan ressorgir aquelles melodies suades i insatisfetes passades pel seu filtre.

Es van formar el 2017 a partir de diferents bandes on militaven, Endless Boogie, Sian Alice Group i Soldiers Of Fortune. Van debutar amb LP1 (Reality Delay – 2018), seguit de Bianca (The Colonel Records – 2020) quan van aturar el món per fer-hi uns ajustaments. L’any passat van llançar War And War (12XU – 2023), en versió llibre/ CD i vinil, un àlbum que prenien el nom de l’escriptor hongarès László Krasznahorkai.


Per divendres que ve, tenen preparat el seu quart treball, aquest Fine, de nou amb 12XU, amb deu talls per delectar-nos lliscant en les seves superfícies brillants o fondre’ns en el seu bàlsam amb olor a bafarada de bar pudent. Han comptat amb les participacions estel·lars del teclista Alexis Taylor (Hot Chip) i les guitarres de Doug Shaw (Gang Gang Dance, White Magic) i Cass McCombs. Un àlbum magistral dels fora de temps per traspassar a l’altre costat sense mullar-nos els peus. 






             

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada