dijous, 5 de setembre del 2024

TORNA A TORNAR EL CD

SOSTENIBILITAT

Érem feliços i menjàvem anissos mentre escoltàvem música en vinils i cassettes. Van intentar col·lar-nos el “posa-vasos” amb l’excusa del petroli, i es van endur una bona llet.

Ara ho tornen a probar i tornaran a endur-se una bona galeta. Com que la qüestió es produir i produir, on millor ho poden posar en pràctica és a la Xina. Així, gràcies al seu comunisme de pa sucat amb oli i que son poquets – sort que només “els deixaven” tenir una criatura i mascle, a les femelles les posaven en un sac i les tiraven a la basa – s’han convertit en els grans abanderats a l’hora de treballar i fer coses, per molt que diguin que els catalans també fem coses.


El fabricant xinés de dispositius d’audio FiiO aquest any està llançant tota una nova gama d’aparells. Des del reproductor de cassettes CP-13 a l’estil dels Walkman, fins el plat TT13


Ara es suma l’anunciat reproductor portàtil de CD DM13, disponible ja a partir d’aquest mes de setembre per 160 euros en un nou intent de sostenir-ho, després de que fos literalment escombrat pels reproductors de mp3 com l’iPod i per l’streaming amb Spotify i altres xurros similars.

El reproductor te un disseny clàssic que recorda al Discman de Sony, i ve amb totes les connexions d’audio d'aquest planeta i de l'altra, USB-C, Bluetooth i preparat per reproduir tots els arxius inventats i els que encara no ho estan, d'un CD-R, l'MP3, el FLAC, el WAV, AAC...

Corre el rumor de que el CD està tornant a ser popular, potser si, i la popularitat és el més efímer que hi ha al món, això sense el potser.




         

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada