dimecres, 18 de setembre del 2024

LLUNY DE LA RUTINA

HYPER GAL – “AFTER IMAGE”

NOU REGISTRE

El Japó s’ha convertit en la base de llançament de propostes de tot tipus. Sota l’epígraf de l’experimentació, ens sobrevolen desenes de propostes curioses, com aquesta.

Ve del duo de noise-pop d’Osaka Hyper Gal. Han signat amb l’incendiari segell Skin Graft Records que els hi acaba d’editar aquest tercer treball, After Image, a més de re-editar-lis Pure de 2021, que era el seu darrer àlbum fins ara. Son l’artista visual Koharu Ishida a la veu i Kurumi Kadoya a la bateria, ajudant-se en ocasions de sintetitzador, però prescindint espectacularment de guitarra i baix.

Els nou talls que componen el disc, després d’escoltar-los seguits, et poden arribar a fer pensar que es queden curtes. Les notes repetitives de sintetitzador, el ritme blast beat de la bateria i la veu a vegades subtils a vegades estrident, fan l’efecte d’una metxa rogent a punt d’engegar una traca que ens llevarà de la rutina.



A la portada hi ha una de les obres alades amb les que l’artista sueca Hanna Antonsson s’ha fet popular. El duo estaran de gira per Europa aquesta tardor que s’apropa.






          

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada