diumenge, 8 de setembre del 2024

EMOCIÓ CONTINGUDA

KIM DEAL – “NOBODY LOVES YOU MORE”

A LA VISTA

Gran noticia. Un dels suposats puntals en integritat musical, es decideix a treure disc en solitari.

Kim Deal (Pixies, The Breeders) ha anunciat la sortida de Nobody Loves You More per a finals de novembre via 4AD. Això representa no només tornar a sentir-la amb noves cançons, sinó també l’obertura cap a nous territoris creatius per part d’ella, que esperem portin grans moments per afegir a la història.

En l’enregistrament hi han participat The Breeders al complert com a banda d’acompanyament, més les col·laboracions de l’escocès Raymond McGinley de Teenage Fanclub, el baixista de The Raconteurs, Jack Lawrence i de Fay Milton i Ayse Hassan de la banda de Londres, Savages. Part de la gravació es va fer a l’estudi Electrical Audio del desaparegut d’Steve Albini durant el novembre de 2022.

Per aquest debut, Deal, que segurament sap viure, s’ha agafat el seu temps. Segons Pitchfork, hi ha un parell de cançons, Are You Mine? i Wish I Was que son més antigues que l’anar a peu. Sembla que es van escriure i fer una primera gravació, fa més d’una dècada, el 2011, el que demostra que el seu procés creatiu està sempre actiu, però al seu ritme.



Ha compartit un parell de temes, Coast i aquest Crystal Breath, acompanyat d’un vídeo promocional dirigit per Alex Da Corte. En el primer, hi escoltem instruments de vent que la converteixen en una experiència colorista. Amb el segon, ens indica que no tot seran flors i violes. Insinua una direcció alternativa, amb cops de saturació i feedback amb la que ens fa parar les orelles amb cara d’emoció continguda mentre esperem tota la resta.






          

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada