divendres, 20 de setembre del 2024

MAI ÉS TARD

PETER PERRETT – “THE CLEANSING”

A LA VISTA

El llegendari líder dels Only Ones, Peter Perrett, viu una segona joventut.

Després d’una “aturada” de gairebé 30 anys, va llançar dos extraordinaris àlbums How The West Was Won (Domino – 2017) i Humenworld (Domino – 2019). Amb aquest The Cleansing que sortirà el dia de Tots Sants, continua traient pit. També ha anunciat una gira de presentació per Europa, que començarà el febrer i que curiosament pararà a Barcelona.

(fot Steve Gullick)

En aquest nou disc, se’ns presenta amb les idees més clares que mai i per celebrar-ho ha convidat a algunes patums. Bobby Gillespie, Johnny Marr, Carlos O’Connell (Fontaines DC) o Alice Go (Dream Wife), que es presenten al costat de membres de la família, Peter (Jr) al baix i James Perrett a la guitarra i comandant la producció. Inclou 20 noves cançons en un doble vinil. Ha compartit dos primers temes, I Wanna Go With Dignity i el que es pot escoltar més avall, Disinfectant. Ha pres un discurs vigorós en tots els sentits, fruit segurament de l’experiència ‘Sento que, quant més vell et fas, més reflexiu et tornes’ diu Perrett.

Sé que alguns dels temes son la mort, el suïcidi i la depressió, però sento que hi ha una atmosfera encoratjadora en l’àlbum, perquè òbviament gaudeixo reconeixent el que està passant al meu voltant’.


Disinfectant va ser la primera cançó en la que Carlos O’Connell va col·laborar en el disc. Un dia O’Conell va visitar Perrett als Pathway Studios i va tocar Disinfectant. ‘Em va agradar el què va sortir. Un altre dia va tornar a l’estudi i ha acabat tocant en vuit cançons’ explica. Reconèixer el que està passant al nostre voltant, no treu que es pugui viure amb tota la satisfacció del món. I sovint això passa si vius una segona joventut.






           

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada