dijous, 12 de setembre del 2024

TORNAR A FER DIT

THE ASTEROID #4 – VARIOUS SHAPES OF SOLAR FLARES

A LA VISTA

Els veterans de l’escena psicodèlica amb campament a la república de San Francisco, Asteroid #4 tenen des de ja, tota la nostra veneració.

Porten una pila d’anys muntats en la roda de colors. Des d’allà que van llançant discos. Des d’allà que es desplacen quan convé per mostrar al món, com de meravellós podria ser. Considerats un pilar del moviment psicodèlic contemporani, Scott Vitt i Eric Harms acompanyats els darrers anys de Matty Rhodes al baix i per la bateria de Mark Tarlton no baixen la guàrdia i demostren amb aquest nou treball, que queda molt camí per fer.

Tenen a punt el seu dotzé àlbum, aquest Various Shapes Of Solar Flares que deixaran anar a finals de mes via Club AC30 / Little Cloud. Van contribuir a la gravació les veus de Galine Tumasyan (Seablite) i Zoe Mahaney, van enregistrar i produir el disc ells mateixos al seu estudi de San Rafael i van comptar amb Simon Scott (Slowdive) per la masterització final.


Són fidels al so i estil que representen. Creen nebuloses a base de melodies sedoses alimentades per murs de guitarres que instiguen a deixar-ho tot i fer auto-stop carretera enllà. És que es torna a veure a gent amb el dit aixecat!





          

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada