dilluns, 9 de setembre del 2024

SUPERANT EXPECTATIVES

JULIE – “MY ANTI-AIRCRAFT FRIEND”

A LA VISTA

Aquesta actitud de fer soroll mentre sembla que treguis la pols, sempre l’he trobat agradosa.

No mostrar cap esforç, mantenir-te amb la cara impassible – aquesta que tenim sempre –  trobo que fa més poderós l’efecte final. Una vegada dita la tonteria del dia, puc dir que em fa molt efecte positiu el debut d’aquesta banda de Los Angeles que es fan dir Julie. L’àlbum es diu My Anti-Aircraft Friend i sortirà divendres que ve via Atlantic Records.

Va de capes, de guitarres acumulades i veus que supliquen com qui et demana que li cedeixis el lloc quan troba el mateix forat que tu per aparcar el cotxe. Son Keyan Pourzand (guitarra), Alex Brady (baix) i Dillon Lee (bateria) els que se’n cuiden del sofregit. Des de 2020 que porten auto-editant-se singles i EP’s. Ara per fi han fet realitat el somni de tots els seus pacients seguidors amb aquest disc de debut.


Expliquen d’aquest Clairbourne Practice: ‘Son dues veus en conflicte que xoquen entre sí, incapaces d’entendre’s. La forma en que les veus es sobreposen la fa molt andrògina. Però son dues persones que diuen el mateix i tot i així, ni s’escolten. Volíem que les parts sorolloses i les tranquil·les fossin pols oposats. Dolces, després destructives, després dolces i així, repetint el cicle’. Lo de que parlant la gent s’entén, ja és història.





          

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada