divendres, 20 de maig del 2022

ADIOS AMORES, DELÍCIES POP

ALTRES REGISTRES

Les que enyorem aquell estil fràgil, sorgit de la cançó yeye francesa i que tan be van saber reconduir per aquí baix bandes com Pic-Nic o Le Mans i el so Donosti, ja tenim qui reculli el testimoni.

Es diuen Adiós Amores i son Iman Amar (guitarra i veu) i Ana Valladares (guitarra, sintetitzadors i veu). Dues noies de Sevilla que amb els seus singles editats al llarg dels dos darrers anys, han generat una corrent elèctrica per la estaríem disposades a pagar el que paguem per posar la rentadora, i molt més. El mateix Stephen McRobbie (The Pastels), que segueix de prop tot el que fa olor de pop ben amanit, de la ma de Monorail, el temple musical de Glasgow, en recomana l’àlbum en un dels darrers posts.

Abans no es posin amb material nou de trinca, han decidit recollir tots aquests singles, més dos cançons noves, Sol de Ayer i Noche Iluminada, i treure’ls en un LP que es diu, com no, Sus Mejores Canciones. Fins avui, és clar. 

Ho fan a través de Snap Clap! Club! en un recopilatori d’edició limitada i per a totes aquelles que no es vulguin perdre la seva màgia.  


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada