divendres, 6 de maig del 2022

LA MÚSICA DE VOX POPULI! ES MANTÉ CANDENT

ALTRES REGISTRES

Hi ha treballs que amb el temps et poden sorprendre. En el seu moment, peces descartades o que no t’acabaven de fer el pes i les vas posar de cara a la paret, les perceps com una part del procés que, en el seu dia, et va portar al que has arribat a ser.

És el que han fet la banda franco-iraniana Vox Populi! amb el suport del segell Touch Sesitive Records de Belfast, editant el disc Psycho Tropics. El disc recull una sèrie de temes, la majoria inèdits, del període més sucós del grup, entre 1986 i 1989. Venen acompanyats de tres temes nous, de 2017. El treball en conjunt, ha sigut re-masteritzat de nou per Rupert Clervaux.

imatge del grup corresponent a la dècada dels 80

Mitra Khalatbary se’n va anar a viure a París el 1978, fent parella musical ràpidament amb Axel Kyrou. Un temps després, la va seguir el seu germà, Arash, que amb 14 anys es va incorporar al grup etno-industrial Vox Populi! Al llarg de la dècada dels 80, es van dedicar a treure una col·lecció d’àlbums sota un excel·lent grau d’inspiració que recollien de bandes com Embryo o Popol Vuh. A través d’una guitarra fuzz, el tema que obre el disc, Caballo Blancoés la porta perfecte per entrar, les que encara no ho han fet, al mon del ritual fantàstic de Vox Populi!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada