dijous, 12 de maig del 2022

RUBBER OH, A PARTIR D’HORES MORTES

NOU REGISTRE

Càpsules redemptores en mig del caos. Hem de preparar-nos pel desgavell que s’apropa. A través de les de Rubber Oh, ...ho deixarem tot enrere.

És el projecte de Sam Grant (Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs), al que havia estat donant-hi voltes feia temps, originat en les hores mortes de la seva feina com enginyer als estudis Blank de Newcastle. Tot i que una bona part del que sentim ho interpreta ell mateix, també es va envoltar d’alguns amics com Chris Morley per la bateria i Matt Baty (Pigsx7) o Beth Jeans Houghton (Du Blonde) a les veus.

Es diu Strange Craft i surt a primers de juny via Rocket Recordings. Grant comenta sobre l’àlbum: ‘Moltes de les lletres parlen d’alquímia, envasos i viatges, com metàfores intercanviables pel coneixement. Volia entrellaçar terra i mar, cosmos i psique a través d’una sola via’. 

Sobre aquest nou tema compartit, Nothing, amb un vídeo realitzat per Mike Bourne de Teeth Of The Sea, explica: ‘En darrera instància, és una cançó sobre el pes del pensament i la llibertat de deixar-se portar, en un espai que és a la vegada optimista i esperançador, i igualment interpretable com pessimista i frívol, jugant amb la idea de la dualitat i el nihilisme. Trobo que hi ha una sensació seductora del nihilisme optimista a la cançó, la perspectiva de conèixer la teva pròpia inconseqüència podria ser alliberadora. Però sempre atrapat a les paradoxes que genera’. En realitat no hi ha hores mortes si les saps aprofitar.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada