dimarts, 3 de maig del 2022

BEST BETS, ALLÀ ON HO HAVIEN DEIXAT

NOU REGISTRE

Un altre dels estils que perduraran en el temps, plogui o faci sol, serà el que practiquen Best Bets. Contagiós power-pop d’afilades guitarres, tornades enganxoses i sí, uns quants tòpic més. Però es que és així i ens agrada molt.

Son un quarteto d’una petita ciutat de Nova Zelanda que es diu Rangiora. En habitants, com ara Les Franqueses del Vallès (ho hem mirat). Van començar a penjar coses al llarg de 2017 i 2018, incloent Life Under The Big Top, un EP de 8 temes que van arribar a editar en cassette. Llavors va venir la dictadura i no va ser fins l’any passat que van posar la maquinària de nou en marxa, per tenir enllestit aquest àlbum de debut que es diu On An Unhistoric Night, via Meritorio Records.

La banda va ser creada per Olly Crawford (veu, bateria) i James Harding (veu, guitarra) abans tots dos a Christchurch Transistors. Se’ls hi va afegir temporalment el germà de Harding, Luke, abans no ho fes Joe Sampson (baix) i Matt Phimmavanh (teclats, guitarra), completant la formació actual. ‘Som una banda que treballem diàriament. El disc el vam fer amb un pressupost de mínims en un forat, a Otautahi Christchurch. Ens preocupem per definir el nostre propi estil, aconseguint o no la cançó de la setmana, de l’any o de la dècada’ expliquen. ‘Vam començar a treballar en l’àlbum fa tres anys. El mon ha canviat bastant des d’aleshores. Pel camí hem perdut i guanyat whānau (paraula que en argot de Nova Zelanda te relació amb el resultat d’alguna cosa), però el temps, ha fet aguditzar alguns temes. Ara tornem a oferir-ho i si alguna persona ho escolta i li agrada el suficient com per tornar a escoltar-ho, llavors la feina haurà valgut la pena’. Com aquest vibrant The Point, que ja l’hem deixat en ‘bucle’.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada