dimarts, 31 de maig del 2022

ABRONIA, BRÚIXOLA EN MA

NOU REGISTRE

No estan per orgues. Amb aquest tercer treball, Abronia catapulta totes les seves influències i les va dosificant en set claus de volta des de les que es sostenen els pilars de les músiques paganes.

La banda de Portland, amb aquest Map Of Dawn ens fa tombar el cap per concentrar-nos en un viatge que amb una acurada producció, ens portarà per terres d’inabastables vistes. La formació és la mateixa que la que va treure The Whole Of Each Eye el 2019, aconseguint enregistrar l’àlbum, mantenir-se units malgrat la paranoia regnant. Potser les circumstàncies, properes a l’edat mitjana, els va ajudar a trobar el camí. La guitarra d’Eric Crespo i la percussió de James Shaver, sonen més compactes i la veu de Keelin Mayer s’eleva com la d’una sacerdotessa i els seus conjurs, entremig dels esgarips del pedal steel de Rick Pedrosa.

Crespo opina que el disc explora un paisatge en constant canvi de formes, espais i terrenys poc fiables. Per la seva banda Mayer ha comentat que les lletres acostumen a ser intensament personals. ‘No son del tot explícites intencionadament, perquè estimo l’element críptic, de manera que qui l’escolti, hi trobi el seu propi significat’. Ha sortit fa una setmana, via Cardinal Fuzz / Feeding Tube Records



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada