dilluns, 30 de maig del 2022

FOALS, AQUÍ PAU i DESPRÉS GLÒRIA

NOU REGISTRE

És del tot lògic, que bandes capdavanteres i de bona fe com Foals, continuïn camí amb un àlbum que transpira ballaruca Els darrers dos anys, és innegable que han sigut un exemple de com poden ser de foscos els dies.

Tancaments, sospites, acusacions, han sigut la tònica dominant. Així doncs, s’ha d’aprofitar mentre ens “deixen” fer coses. Diu Yannis Philippakis: ‘És una mirada retrospectiva cap a una època més hedonista de la meva vida, i una època més innocent de la societat en general, abans de la passa i de totes les amenaces. Un àlbum dance amb lletres que t’alliberen de l’opressió, la desolació i el tancament’.

Riffs, sacsejades disco i tonades enganxoses que la banda d’Oxford vol recuperar: ‘Definitivament, és el disc més pop que hem fet fins ara. Desitjàvem fer un disc que totes les cançons compartissin un mateix ADN, ballable, enèrgic i alegre’ explica Philippakis. I això és el que és aquest Life If Yours, que estarà al carrer a mitjans de juny, a través d' ADA/Warner Ltd... i aquí no ha passat res.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada