dimecres, 25 de maig del 2022

HOOVERIII, NOVA RÀFEGA AL·LUCINADORA

A LA VISTA

La banda de psych-rock Hooveriii, porta seduint-nos des de principis de la dècada passada amb tot el seu estoc d’encensos i sedes de colors.

Com que el gènere és de qualitat, cada nova partida és rebuda amb satisfacció no-continguda. Xivarri que és ben acollit per tota la comunitat. És el cas, al rebre la notícia del seu nou llançament, A Round Of Applause, previst per a finals de juliol, de nou via The Reverberation Appreciation Society. Han compartit un primer tema, aquest See de so més afable si comparem amb les darreres entregues. Bert Hoover senyala: ‘La cançó parla de no donar res per fet a la vida. Algunes coses son més fàcils de dir que de fer’. A l’hora d’enregistrar-la es van fer acompanyar d’Anna Wallace, que diuen que ‘va aportar al tram final, delicadeses per a les orelles’. No costa res quedar be. 

(fot Alex Bulli)

El vídeo que l’acompanya, va ser enregistrat en 16mm. a la particular zona de Trona Pinnacles, al desert de Califòrnia. Creat i co-dirigit per Nikki Houston i Owen Summers, es veu a uns extraterrestres encallats a la terra, mentre intenten trobar el camí de retorn a casa. No m’estranya gens. Si poguessim, se d’uns quants que també tocariem el dos.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada