dijous, 26 de maig del 2022

EVERYTHING EVERYTHING, NO TOT SI VAL

NOU REGISTRE

Aquest és un llançament específic per a les amants de les coloratures vocals... i que també vulguin ser engalipades. Venut com l’octava meravella, no deixa de ser un disc per ballar a les pistes de moda d’aquest estiu post-viruslàndia.

El quartet de Manchester Everything Everything, treu el seu sisè àlbum amb el nom de Raw Data Feel on aporta la seva nova dosis de musica dance-floor. Cal vestir-ho: la manera ha estat una formula per crear les lletres, que dit de passada, no li veig l’interès. Sempre s’han beneficiat de crear uns textos especials, absurds, però per aquest nou treball, van crear un BOT IA (parlant normal, un software que treballa de manera autònoma) i el van alimentar amb informació d’aquí i d’allà (terminologia de LinkedIn, de 4Chan, etc.) per posteriorment, Jonathan Higgs l’encarregat de les lletres, treballar amb el que en va sortir. En una declaració posterior va dir: ‘Aquesta forma de treballar, revolucionarà la música pop moderna’, i es va quedar ben tranquil.

El mateix Higgs, ja l’anomena ‘el cinquè membre de la banda’ i que aquest, el va ajudar tant a desconnectar dels mals rotllos pandèmics. D'altres van tirar directament de l'ampolla de Glenrothes. 

Acaba de sortir via Infinite Industries/AWAL, amb l’edició per una altra banda, del llibre Caps Lock On: Lyrics + Debris 2007-2022, sobre les lletres, a traves de Faber Music. Per a la que en vulgui dues tasses.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada