divendres, 13 de maig del 2022

SCREAMFEEDER, MOSTREN TOT EL SEU SABER

NOU REGISTRE

Sembla que amb el bon temps, les coses es van posant a lloc. De moment, la gent sembla que s’ha calmat. Fins que tornin a tocar el pito. A més, Screamfeeder estan de nou fent sonar les guitarres i posen la banda sonora al moment de respir.

Al llarg de més de trenta anys, la banda de Brisbane ha sigut un referent, especialment en el continent australià. Ara estan disposats a continuar la llegenda i ho fan després de la tornada als escenaris i treien un nou disc, aquest brillant Five Rooms. El van enregistrar el juliol passat als Airlock Studios de Samford a mitja hora de cotxe de Brisbane, amb producció d’Anna Laverty. La mescla va anar a càrrec de Beau Sorenson (Superchunk, Bob Mould) i Travis Harrison (Guided By Voices, Built To Spill). ‘Va ser igual com ho solem fer: dotze dies sense parar, d’una tirada i contents de poder continuar fent-ho’ expliquen.

El quartet el componen Tim Steward (guitarra i veu), Kellie Lloyd (baix i veu), Darek Mudge (guitarra) i Phil Usher (bateria), que es va unir fa uns mesos ocupant el lloc de Dean Shwereb. L’àlbum, el número vuit de la seva carrera, es composa de 12 cançons, totes plenes d’harmonies celestials, amb unes ajustades veus i unes guitarres que joguinegen sense parar, arrenglerant-se en el firmament pop. Com aquesta Don’t Get Me Started que canta Kellie Lloyd i que ens projecta les seves tintinejants notes a les nostres pacients i afortunades orelles.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada