dissabte, 7 de maig del 2022

SHYBITS, ENS PORTEN CANÇONS ESFÈRIQUES

NOU REGISTRE

Quan la química entre persones funciona, el resultant, te totes les possibilitats de ser brillant. No hi ha cap fórmula. Per més que una s’esforci, si no ha de passar, no passa. Però si funciona, triomfis o no, el teu treball quedarà. Ni que sigui en un tros d’espai-temps.

Així, els components de Shybits, per fer-ho més difícil, no surten del mateix flascó. Liam Bradbury (guitarra, veus), Megan Wright (veu, bateria) i Piero Pecchi (baix, veus), tenen orígens bens diferents: britànic, sud-africà i italià respectivament. El comú denominador: Berlín. Allà, el 2017 es van conèixer i van veure que coincidien en gustos musicals, Beatles, Beach Boys i les bandes alternatives nord-americanes dels noranta. I ja hi vam ser.

De la mà del segell berlinès Duchess Box Records, el 2018 es van posar mans a l’obra, van editar alguns singles i EP’s, Idiot Like Me el primer, i es van llançar a fer directes. Ben calents, es van posar a treballar amb el que s’ha convertit el seu àlbum de debut, aquest rodoníssim Body Lotion editat fa un parell de mesos. Tot ben ràpid, emergència juvenil i cançons rodones de ritme frenètic i temàtica surrealista, ‘com un paisatge fantasiós’, que diu Meghan



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada