dimarts, 10 de maig del 2022

FATAMORGANA, RETORN PRÒDIG

NOU REGISTRE

La música, és un poderós mitjà de transport. A través d’ella, podem plantar-nos allà on vulguem. Amb Fatamorgana, ens podem traslladar fins els anys en que, a Barcelona, ja ens venien la modernitat a cop de talonari.

A la dècada dels vuitanta, amb les primeres pluges de benaurança institucional, quedàvem enlluernades amb la música de gent com l’anglesa Anne Clark, els suïssos Grauzone, o els alemanys Liaisons Dangereuses i Propaganda. Així, amb la música del duo resident a Barcelona i l’actual situació, no ens ha costat gaire tornar als vuitanta del synth-pop.

(fot Adriana Petit)

Louis Harding i Patrycja Proniewska, muntats dalt de llançadores Bass Station RX11 i Roland JP-8000 ens ho faciliten a través del seu segon treball, Ahora Aquí, Todavía No, que han editat via el segell amb seu a Londres, LVEUM (La Vida Es Un Mus). El primer single va ser aquest El Uróboro, que vol ser l’Uròbor, símbol agnòstic que corresponen a una serp que es mossega la cua, formant un cercle, figurant la unitat de totes les coses, materials i espirituals. La cançó vol representar aquest cicle de les nostres vides, en que només donem voltes per acabar igual de perdudes com al principi. Està filmat en un prat de Polònia, on Patrycja passava els estius i on connecta amb el seu passat. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada