dilluns, 23 de maig del 2022

OSEES, RE-ENCARNACIÓ RERE RE-ENCARNACIÓ

A LA VISTA

John Dwyer és un dels tipus que aconsegueix mantenir la música en l’status que li pertoca. Energia i creativitat a parts iguals per fer-nos explotar el cervell.

Es va re-encarnant en diferents noms. Ara amb Osees, te a punt un nou àlbum, A Foul Form, que sortirà a mitjans d’agost, via Castle Face. Comparteix un primer tema, aquest Funeral Solution, amb vídeo de Logan Feser. Un tema que sense arribar als dos minuts, deixa clar el concepte triturador.

Henry Rollins els hi ha dedicat unes paraules a l’anunci del llançament: Els Osees no sembla que mutin o es transformin, sinó que romanen extraordinàriament oberts a allò que els mou a fer a continuació i son capaços de fer música que sigui consistentment bona. Què ha motivat a la banda a donar via lliure a aquesta híper-concentrada explosió en poc menys de 22 minuts de música, un tros ‘punkazoïdal’ ,amb densitat de meteorit? Quan es tracta dels Osees, això és, en el millor dels casos, una investigació mediocre, ja que només fan el següent, el gènere, els gustos predominants o qualsevol influèncIa que pugui guiar a una unitat menor, ni tan sols son una consideració. 

‘A Foul Form’ és un gir genial dels seus esforços d’estudi de 2020 ‘Metamorphosed’, ‘Panther Rotate’ i ‘Protean Threat’. ‘A Foul Form’ sacseja vigorosament al 'Oseesetch' i deixa un esbós clar, de manera que el que vingui a continuació (que probablement serà més aviat del què t’esperes) segurament serà una vegada més, alguna cosa completament diferent. 

Sobre un possible indicador d'on els hi ve la inspiració, és posible que observi que la cançó final de l’àlbum és una versió de ‘Sacrifice’ de Rudimentary Peni, que es pot trobar a l’EP ‘Farce’ en 7” editat el 1982. Una manera apropiada d’explotar aquesta porció radical’.

Ha quedat clar? Esperem que sí.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada