dissabte, 28 de maig del 2022

AMB AMOR, SHE & HIM

A LA VISTA

Son una de les parelles musicals consolidades. Van molt a l’hora. Es veu que es troben a gust o com a mínim, en donen la imatge. El que fan, si no ho fessin ells dos, alguna altra parella hauria de fer-ho.

Tenen a punt el seu setè disc, el segon de versions (sense comptar els de nadales). Es diu Melt Away: A Tribute to Brian Wilson i a diferència de l’anterior, que li van dir Classics, en aquest ocasió, She & Him s’han centrat en un sol intèrpret, per dir-ho d’alguna manera. Han agafat per les banyes diverses composicions del genial Brian Wilson, catorze en total, confeccionant uns bons arranjaments de temes coneguts i d’altres de no tant. Wilson, que el mes que ve farà 80 anys, ha mostrat la seva satisfacció, apareixent fins i tot, en la cançó Do It Again, al costat de la parella. L’àlbum sortirà a mitjans de juliol via Fantasy Records.

(fot Chantal Anderson)

La primavera de 2020, vam començar una llista de les nostres cançons favorites de Brian, una de molt llarga’ expliquen ella i ell. ‘Vam escollir cançons sense tenir en compte el seu funcionament a les llistes. Les fosques ens colpegen tan fort com les més populars, i totes estan prou madures per tornar a imaginar-les, re-interpretar-les i re-inventar-les’. Això, malgrat que ho diguin ells mateixos, està be. Aquest Darlin – editat a l'àlbum Wild Honey (Capitol Records-1967) – és el primer senzill i ve acompanyat d’un glamurós vídeo, dirigit per Lara Jean Gallagher, inspirat en la cadena QVC Beauty. Entranyables.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada