dijous, 5 de maig del 2022

PEACE DE RÉSISTANCE

NOU REGISTRE

Després de la seva aportació en bandes punk com Institute i Glue, Moses Brown va voler provar sort, fent un gir cap a sons més arty. El resultat del cop de cap, com sempre, ha valgut molt la pena.

El 2020 ja va donar una pista a través d’una cassette titulada Hedgemakers, ja  com a Peace De Résistance. Ara ha arribat l’hora de la veritat amb aquest àlbum de debut que porta per nom Bits and Pieces, on deixa anar tot el seu potencial del que anomena glam rock dement. S’ha vist emmarcat des de la seva sortida, amb el Lou Reed de Transformer, el Bowie de Diamond Dogs o l’Iggy Pop de The Idiot. Emmarcat per uns temps de canvis i transformacions, com els que han inspirat a Moses Brown, d’un mon híper-vigilat.

L’àlbum, construït a partir del desencant, te molt de les obres esmentades. Sobre aquesta ansietat falsament sensible que correspon a una societat sota control absolut, sense cap seguretat i totalment manipulada, que requereix i demana a crits una reflexió personal. El disc va sortir en el propi segell Peace De Records el mes passat.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada