dijous, 26 de maig del 2022

EL 'METAMOMENT' JA ÉS AQUÍ

PROGRÉS

El 1973, Woody Allen va dirigir i protagonitzar la pel·lícula Sleeper, on en una de les moltes enginyoses escenes que la configuraven, es veia a Diane Keaton que acompanyada d’un amic, entrava a la càpsula de l’orgasmatrón per tenir sexe virtual.

Ara la cadena britànica de grans magatzems Selfridges, ha pensat en instal·lar en els seus espais comercials, la càpsula Sensory Reality Sensiks, pensada pel benestar físic dels seus clients. És quan entres en ella i a través d’un casc de realitat virtual que es produeix l’experiència multi-sensorial mitjançant uns canvis de llum, de so, temperatura i olor. El trippie dura uns 10 minuts i forma part del programa Superself que promou activitats per un millor estil de vida.

(fot Jason Alden)

A les càpsules els han posat el nom de “A Good Trip” i, evidentment, es complementa amb una gama de productes a base de vitamines. També es poden fer reserves per a sessions amb un/una terapeuta sexual. Ho tenen tot pensat. Al final, les botigues, grans i petites, si no volen perdre la dura batalla que tenen contra de les compres on-line, s’han de posar les piles per introduir nous serveis i fer que la gent torni a elles. Ara volem l’orgasmatrón

...a punt del relaxament


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada