dilluns, 16 d’agost del 2021

GREAT SILKIE, ORFEBRERIA POP

A LA VISTA

Després d’un parell de singles i un canvi de personal, el terceto de Londres Great Silkie, finalment anuncia l’esperat àlbum.

Es diu Dawn Chorus i està disponible via Crocodile Laboratories. La banda, formada per Sam Davies (veu i guitarra) – recordat amb els Charlie Boyer And The Voyeurs dels qui no s’ha endut res – Andrew Saunders (veu i baix) i Charlie Salvidge –  Toy – (bateria) no s’escapa de les fàcils comparacions amb els seus avantpassats folkies

Malgrat aquests, han sabut fer de totes les seves influències, un producte que una vegada polit, res té que envejar de la història que els empaita. El disc el va escriure Sam Davies mentre experimentava una mena de crisi existencial i va ser enregistrat en analògic per captar, l’essència de la banda. El tema que obre el disc, Ten Pounds, fa com de carta de presentació a traves d’un wah-wah que va anunciant el nou dia. I Don’t Know How To Say I Love You (These Days) i Silly Boy se surten de la via west-coast per figurar com un parell de brillants temes de pop de tall clàssic i amb So Silent rematen el disc amb nou minuts d’aires bucòlics, a l’espera, assegudes a la gespa, dels esperits de Syd Barret o la colla de Canterbury. El llançament en vinil serà anunciat en breu. Una mica més de calma.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada