diumenge, 29 d’agost del 2021

LOVE SUPREME FAN SOROLL: BENVINGUTS!

A LA VISTA

Des d'Amsterdam, Love Supreme confessen que eviten la política de la industria musical i prefereixen enfocar-se en tocar per tantes persones com les vulguin escoltar. Els nòrdics sempre han sigut més avançats.

Som només quatre vells (n'hi ha un que va arribar tard a la foto) fent soroll a l’àtic que en Herman Ypma te al barri Roig... imitant a les bandes importants. No tenim cap ambició i no ens importa, ha ha ha’ expliquen. On diu bandes importants, llegeixis Superchunk, Lemonheads, i qualsevol de les que tocaven a preu fet.

A més, les seves lletres son el resultat d’observar l’estat actual de la societat, això sí, en forma de punk rock. Observar? Reflexionar? Ui, que complicat. És el seu segon àlbum i es diu Tuesday (és que assagen els dimarts) i sortirà en format vinil, via Sounds Haarlem Likes Vinyl, aquest 17 de setembre. Son posseïdors de l’elixir Redbull. Energia pels quatre cantons. Son també portadors del virus de la força per tirar endavant a contracorrent. La primera cançó porta per títol la consigna que hauríem de memoritzar totes Your Mind Is Free. Apaga la tele ja!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada