diumenge, 8 d’agost del 2021

GUARDIAN SINGLES, ÉS AIXÍ DE SENZILL

NOU REGISTRE

Guardian Singles es van formar el 2015 i fins cinc anys després, no va sortir el seu àlbum de debut que el segell local d’Auckland, Moral Support, el va fer realitat llançant 150 còpies la primavera del 2020.

Vista la joia i la sol·licitud de comandes – la pela és la pela – Trouble In Mind Records l’ha tornat a editar. I no m’estranya. Vuit himnes a la paranoia com vuit bones galetes. Entrampats en les llegendàries bandes de post-punk, no fan més que continuar la feina. 

La banda, que algunes anomenen ‘supergrup’, actualment consta de Thom Burton (Wilberforces, Soccer Practise), Fiona Campbell (Vivian Girls, Chain and Tha Gang, Coolies), Madison Eve (Peach Milk), Durham Fenwick (Green Grove) i Perry Mahoney (Vivil Union, Crash Material) i fan meravelles sòniques com el single inicial Tea Lights Exploding o aquesta versió de Heartland, el clàssic de 1980 de la banda anglesa The Sounds. El que s’ha convertit en aquest llaminer trasto, es va enregistrar a principis de 2018 i Fiona Campbell tot plegat ho descriu així: ‘Només volíem bones versions de les cançons del nostre set en viu, que tocàvem en aquell moment’. És que, el rock’n’roll, és així de senzill.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada