dimecres, 18 d’agost del 2021

MOUTH PAINTER,... ABRACADABRA, POTA DE CABRA

A LA VISTA

Tropicale Moon és el títol del tercer treball de Mouth Painter, la germandat de l’”exotisme” erudit. El regal que va significar la seva aparició amb Aloha (Deer Lodge Records – 2018) te ara la seva continuïtat.

Ara hi és, ara no hi és. Les originals i màgiques instrumentacions de la que en son mestres Valerie Osterberg a la flauta, efectes varis i veu i Barry Walker Jr al pedal steel, guitarra i veu, converteixen els seus àlbums en una combinació d’efectes teatrals. Amb el primer avançament, A Yardin’ I Once Went, ens endinsem en un paratge bromós que desemboca en un bosc de fades del que no en volem sortir ni que ens ho ordenés el mateix ‘barrofet Aragonés’. 

Va de pensaments existencials, del cicle de la vida. ‘Com a jardiner és bastant fàcil d’apreciar-ho, però has de seguir la línia, amb el coneixement de que s’és part del mateix cicle’ explica Barry, que tant ell com Valerie dediquen hores al seu jardí, del que, tot i viure a Portland i per això també, n’estan orgullosos. El tema que dona títol a l’àlbum, aporta un groove al llarg dels cinc minuts que dura, en forma de divertiment, que ens fa bellugar al so de la caixa de ritmes com mai ho hauriem dit. El disc surt en quinze dies via Arrowhawk, Feeding Tube i Cardinal Fuzz.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada