dimarts, 24 d’agost del 2021

THE BEVIS FROND – DOBLE MÈRIT

NOU AVANÇAMENT – A LA VISTA

Què es pot dir a aquestes alçades de The Bevis Frond? Doncs res més que recomanar tantes vegades com calgui l’escolta dels seus discos. Des que es van posar en marxa a Londres el 1986 que amb més o menys intensitat no han deixat de fer història.

Tenen a punt de solfa Little Eden, que sortirà el 10 del mes que ve via Fire Records. Un doble vinil que descarregarà vint temes de poderós pop de guitarres amb lletres que ens conviden a reflexionar sobre quina cosa hem i estem fent malament. 

(fot  Anete Lapsa)

Fa uns dies van entregar el primer senzill previ a la sortida de l’àlbum, que porta el mateix nom Little Eden. Ara entreguen el segon, aquest My Own Hollywood del que Nick Saloman comenta: ‘A vegades pots sentir que ets el rei del mambo, que tot va perfecte, ets guapo, intel·ligent i simpàtic. Fins que obres els ulls i descobreixes que tan sols ets un extra més de la teva insignificant pel·lícula. Que ets un borratxo més a un lateral de la barra del bar. D’això va la cançó’. 

Tant la fotografia de la portada com les interiors, son del mateix Saloman. Amb elles, vol fer palesa la ferocitat de les immobiliàries i els seus negocis dels que només s’enriqueixen uns pocs a base de carregar-se els espais. Segueixen fent bons i aguts àlbums. Doble mèrit.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada