dimarts, 10 d’agost del 2021

SAINT ETIENNE,... DE FINAL RES, TORNEN ELS NORANTA

A LA VISTA

Son dels que s’ho poden agafar amb tota la calma del mon. Tenen la feina més que feta i el que vagin entregant com a Saint Etienne, només estimularà la nostàlgia i el delit per revifar-nos.  

Potser per això, el comunicat oficial del seu nou àlbum, ens diu que és un àlbum conceptual al voltant de l’optimisme, la nostàlgia... i el final dels noranta. Es dirà I’ve Been Trying To Tell You i han passat, aquesta vegada, només quatre anys des de l’anterior, aquell Home Counties. Sarah Cracknell revela que aquest ‘És el primer disc de samples que fem  des de So Tough’ a lo que Pete Wiggs afegeix ‘Hem anat tan al fons d’ells, que el concepte de les interpretacions el fan sonar molt especial’. Especial segur que sona, tenint en compte a més, que han hagut de treballar-lo a distància: Cracknell des d’Oxford, Wiggs, des de casa seva a Hove i Bob Stanley des de Bradford. Han compartit Pond House, quatre minuts de sampler d’un tema de l’australiana Natalie Imbruglia de 2001, Beauty On The Fire.

El cap de setmana del 3 de setembre, es celebrarà a Southbank a Londres, la pre-estrena de la pel·lícula que ha dirigit Alasdair McLellan. Després, amb el nom de The Films Of Saint Etienne recorrerà diferents cines del país, així com també de cara al novembre, tenen prevista una mini-gira que els portarà per algunes sales d’Escòcia i Anglaterra. L’àlbum surt publicat per Heavenly Records el proper 10 de setembre.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada