dilluns, 26 de febrer del 2024

ABANDONAR-SE

SURYA BOTOFASINA, NATE MERCEREAU, CARLOS NIÑO – “SUBTLE MOVEMENTS”

NOU REGISTRE

Hi ha els que necessiten parlar d’espiritualitat, expansió de la ment, consciència, barbers shops, nails & beautys, muffins, studios-store i “masses mares”. Per no dir de proximitat, sostenibilitat o de que fa una calor que no és normal.

Després hi ha els qui senten l’espiritualitat i l’expansió de la ment amb la música, com la que fan Surya Botofasina, Nate Mercereau & Carlos Niño. Els darrers anys han fet diverses col·laboracions entre ells, com en el darrer àlbum de Carlos Niño & Friends, Extra Presence (International Anthem Recording Company – 2022), en l’àlbum de debut de Botofasina, Everyone’s Children (Spiritmuse Records – 2022) o la seva aportació en el mes recent triple àlbum d’André 3000, New Blue Sun (Epic – 2023).

Ara, a mitjans del mes passat, van debutar com a trio amb aquest doble àlbum, Subtle Movements, que els hi ha editat Leaving Records, segell amb seu a Los Angeles. 

El trio de jazz còsmic, format pel teclista Surya Botofasina, deixeble de swamini Alice Coltrane, el guitarrista Nate Mercereau i el percussionista i músic versat en la incorporació de textures atmosfèriques, Carlos Niño, ha partir de sessions improvisades, capturen i transformen les aportacions de cada un d’ells a través d’una enorme i màgica complicitat. Una fascinant experiència per sentir.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada