divendres, 9 de febrer del 2024

ESVALOTAR EL GALLINER

VIRVON VARVON – “FOUR BARS OF HATE”

NOU REGISTRE

Per canviar les coses, la millor arma contra el sistema és ignorar-lo. Qualsevol forma de participar-hi, (inclòs passejades en tractor) és fer-li el joc.

No fer-li ni putu cas és el que fan Virvon Varvon així que poden. Encara que provenen de cinquanta llocs diferents, el soroll el fan a Londres. Son Matthew Lemmy Caution (Black Time) veu i guitarra, la finlandesa Hanne Highway (Candy Highway) veu, el portuguès Cunha (Trash Culture) al baix, Andrew Low (The Jazz June) a la guitarra i el sud-africà Stix Champion (Black Time) a la bateria.

Es van crear cap a mitjans de la dècada passada. El 2019 van llançar l'explosiu debut Mind Cancer. Van estar tocant a Londres i després en el Get Lost Fest d’Hamburg. L’any passat van tocar a Memphis al costat de The Gories, Osees i The Mummies abans de gravar el seu nou treball amb el nom de Four Bars Of Hate que ara els hi ha editat de nou Girlsville Records.


Això és material realment pur’ diuen els que han tingut la sort de veure’ls en directe. Punk en el seu estat original – Vicious estaria orgullós. Melodies, si és que es pot dir així, per esventrar l’enemic des de dins. On som sinó dins de la bestia? Hanne ha deixat enrere la por i li xiscla a l’orella amb fúria sobre les frustracions, la distòpia tecnològica i l’estupidesa humana, gènere al que ja no pertany. Sort que té.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada