dilluns, 12 de febrer del 2024

LA IMPORTÀNCIA DEL LLOC

THE BV’s – “TAKING PICTURES OF TAKING PICTURES”

NOU REGISTRE

Aquest quartet, té molta habilitat per fer melodies pop. Cadascú serveix pel que serveix. Això es veu quan es potencia una aptitud i no tothom es troba en el lloc on es fixen en aquestes insignificants coses.

Doncs a Augsburg, sembla que sí. The Bv’s es van gestar el 2016 mentre compartien pis a Falmouth a la costa anglesa de Cornualles Josh Turner, que hi residia, i Frederik Jehle (Endlich Blüte). Al poc, van decidir deixar aquella humitat i fer arrels a Augsburg, des d’on impulsen un indie-pop fet amb aquell motlle que ja creiem perdut.

És el seu tercer àlbum, es diu Taking Pictures Of Taking Pictures i els hi llança aquest divendres que ve, com bons amics que ho comparteixen tot, els segells Kleine Untergrund Schallplatten i Shelflife Records. Deixen enrere la seva faceta noise i shoegaze – del seu brillant debut Speaking From A Distance – per apropar-se al pop eteri. La vida potser els hi somriu i per aquí es nota, amb melodies alleugerides de pes i més arrodonides.


El ressò de les bandes indies de, per exemple, el mític segell de Bristol a Clipping – editada en una primera versió en un rar cassette el 2019 per un segell indonesi, compartit amb Toy Tambourine que es deia Vague Clipping: A Split Tape – o com es planten a la vora de, per exemple, The Go-Betweens a I Can’t Stand The Rain, no deixen lloc a cap dubte: es troben en el lloc correcte.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada