dijous, 22 de febrer del 2024

DIRECTES A L’INFERN

COSMIC SHADOWS – “COSMIC SHADOWS”

NOU REGISTRE

Cosmic Shadows son una banda de Grècia que practiquen la millor opció possible per ser feliç.

Vigorosa psicodèlia amb efluvis de potent garatge de temps passats. Guitarres fuzz, baix i bateria que retronen cercant tot el vudú possible que ens ha de transformar en éssers intocables i insubmisos. 

L’engranatge el va posar en marxa el 2017 Jon Mitropoulos davant la necessitat de millorar l’espècie. Va llançar un parell de singles, Green Skin i I Am Dead amb els que va posar les bases d’una consistent estructura amb capacitat per encabir tota la gent amb ganes de començar el viatge des-educacional.

Ara per fi han enlairat amb aquest debut de títol homònim a través de Sound Effect Records i Bitter Tea Records segells d’Atenas, i Mostä Records de Nantes. L’enregistrament i la mescla va anar a càrrec de John Vulgaris als Electric Highway de la capital grega. La banda la conformen a més de Mitropoulos, Pavlos Patsonis (guitarra, veus, percussió), Vasilis Alexopoulos (baix, veus, teclat) i Stathis Psychis (bateria). L’al·lucinant coberta és obra de Bill Delis.



Son nou cançons convertides en nou pistes de lliscament lisèrgic escrites totes per Cosmic Shadows a excepció d’aquest Bo Diddley Was The 7th Son de la banda texana The Ufo Club inclosa en el seu únic disc de 2012. 






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada