dissabte, 17 de febrer del 2024

MANTENIR-SE EN ELS CANVIS

PUNCHLOVE – “CHANNELS”

A LA VISTA

Entre tots hauríem de fer per canviar les coses. Vivim uns temps en que les persones només expliquem que desgràcies.

No ens adonem i la música, està rebent les conseqüències. Refugi espiritual de tota la vida, des d’un temps cap aquí, les lletres poques vegades deixen de ser sobre la depressió, l’ansietat, el sentir-se invisible i la nostàlgia de temps passats. El quintet de Nova York Punchlove, observen que els records son camps minats. La ment campa a gust transformant com li convé les coses i no ens interessa reconèixer-nos-hi.

Han anunciat el seu debut en format LP que sortirà el primer de març via Kanine Records. Es diu Channels, que és el que hem de fer, obrir els canals i canviar d’emissora. Guitarres espetegants que materialitzen uns murs eixordadors on estampar les misèries que som capaços de creure’ns. Riffs esmolats on abandonar-se a l’espera de la darrera impressió.



Estan per la feina des de principis de 2020, originalment Jilian Olesen (veu, guitarra) i Ethan Williams (guitarra, veu). Després es van afegir Ian Lange-McPherson (bateria, baix), Joey Machina (guitarra) i l’artista visual Viz Wel (baix) i mudar-se a viure tots junts en una mansió a Brooklyn va disparar l’energia creativa de l’àlbum. Son de deixar-se portar, que tot està bé i confiar en que les coses ja estan canviant. No ho veig clar.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada