divendres, 16 de febrer del 2024

NEBULOSES POP

J.McFARLANE’S REALITY GUEST – “WHOOPEE”

NOU REGISTRE

Com si per una nova entrega de la saga Austin Powers es tractés, estem a punt per submergir-nos en el particular món lounge de mànigues de camisa amb xorreres, vestits curts i còctels, d'un cap de setmana qualsevol.

La músic de Melbourne Julia MacFarlane (The Twerps, The Shifters) ens te preparada la banda sonora perfecte, a base de ritmes viciosos i paranys en els que quedem atrapats, mínim, fins el dilluns a les 8:00AM. 

El 2019 va debutar com a J.McFarlane’s Reality Guest amb l’àlbum Ta Da. El mes passat va llançar el seu segon treball, aquest Whoopee de la mà del segell australià Felt Sense Records i per aquest costat de món, l’escocès Night School Records, que ha anat enregistrant un cop va tenir acabat Ta Da, amb un resultat més lleuger i assequible.

Son 10 talls per, arribats a la quarta copa, imaginar-nos fent, qui diu d’Austin Powers, diu d’Ethan Hunt. Amb la participació de Thomas Kernot, MacFarlane construeix xarxes d’escuma per submergir-nos en elles i sortir-ne revestits de bombolles de sabó o de cava, depèn del cas. 

Les lletres tracten de relacions personals, de relacions tumultuoses, sempre amb tocs de gènere sci-fi i retro-futurista. L’altre dia ens demanaven una track-list que donés raons per la salvació de la terra per part d’una visita extraterrestre. Doncs hauríem de tirar de l’Austin.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada