dijous, 29 de febrer del 2024

HEDONISME PUNK

VR SEX – “HARD COPY”

A LA VISTA

Explicar històries sobre personal inadaptat que no sap on caure mort o somiadors estrellats en els seus propis somnis, és amb el que es troben a gust VR Sex.

Això per no parlar de les escalivades amoroses amb nines inflables o femmes fatales que esnifen cola d’impacte. Des de finals de la dècada passada que ho agafen i ho emboliquen amb una bona dosi d’energia punk avantguardista a base d’una rítmica contundent i guitarres sorolloses a tota llet.

(fot Anders Larsson)

Aquest Hard Copy és el seu tercer treball, que surt d’aquí un mes via Dais Records. Andrew Clinco diu del títol: ‘Es refereix a allò que és real i la imitació, i la il·lusió de que un és millor que l’altre, quan en realitat tots dos tenen el seu propi menú de plaers diabòlics’.

Amb el pseudònim de Noel Skum, Clinco ha volgut reforçar el camí, que ara per ara s’endevina pla, ampliant la banda per aconseguir un so més robust. I ho ha fet amb Z. Oro ‘Aaron Montaigne’ (bateria, veu) i Mico Frost ‘Brian Tarney’ (baix i sintetitzadors). 


Es van instal·lar en un estudi a Glassell Park, un borrós barri de Los Angeles i el resultat, a més d’una evident contundència ben trobada  per Mike Kriebel a la taula de mescles, s’ha enriquit transformant-lo en una mena de collage que va del punk-rock fins a cops de pop psicodèlic.

Li van dedicar jornades de 12 hores seguides al llarg d’una setmana. ‘El meu objectiu era incloure d’una sola vegada, la més gran quantitat de so possible en cada toma’ explica Clinco. Amb les idees clares, a vegades anar per feina també dóna satisfacció.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada