dimarts, 27 de febrer del 2024

VIA D’ESCAPAMENT

GOSPELBEACH – “WIGGLE YOUR FINGERS”

A LA VISTA

Quan es parla o es llegeix de Gospelbeach, sempre trobes per allà a Grateful Dead, Tom Petty, i el rastre dels estius de Laurel Canyon, com a referències del que podem escoltar si ens hi apropem.

La banda liderada per Brent Rademaker, veterà de l’escena californiana i co-fundador dels venerats Beachwood Sparks, en funcionament com a tals des de 2014, tenen un reguitzell d’àlbums que son imatge del millor country-rock d’ara.

Van debutar el 2015 amb Pacific Surf Line, (Alive Naturalsound Records). Després van venir Another Summer Of Love el 2017 i el va seguir Let It Burn el 2019, tots dos editats amb el mateix segell. Ara arriba el seu esperat darrer àlbum, aquest Wiggle Your Fingers via Curation Records que estarà a les cubetes a partir de finals d’abril. Del títol de l’àlbum Rademaker comenta: ‘Se’m va ocórrer a mitat de la nit mentre escoltava als Meat Puppets tocar en directe en el programa de ràdio de Howard Stern’. Aquí tenim al Ricard Ustrell.


Amb Rademaker conformen el grup els músics Jon Niemann (teclats) que també ha fet la producció, Matt Hill (guitarra) – que es va incorporar després de la mort de Neal Casal el 2019 – Jake DeJongh (steel guitar) i Peter Williams (bateria) amb les aportacions de Bob Glaub (baix), Pat Ralla (guitarra) i Joe Harvey White (steel guitar) dels anglesos The Hanging Stars i Mara Connor i Alex Koford als cors.

Aquest Hang Thyme, un dels temes que ha compartit, mostra el talent de tota aquesta colla de músics enamorats de les històries anti-heroiques, tan necessàries entre tanta competitivitat malsana. Dóna ganes d’agafar el cotxe i fer carretera enllà cap a qualsevol direcció, el cas és allunyar-se.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada