diumenge, 11 de febrer del 2024

CONSTEL•LACIONS SYNTH-POP

RONNIE STONE – “RIDE AGAIN”

NOU REGISTRE

Ronnie Stone continua la seva particular carrera com si no haguessin passat els anys. Serà un nou Dorian Gray inspirat per Marc Almond en comptes de per Lord Wotton?

De l’encertada combinació de pop retrospectiu amb una escenografia tipo Blade Runner, en treu un elegant synth-pop que provoca que ens posem a buscar com desesperades al Lord Wotton del segleXXI.

Aquest productor i músic afamat novaiorquès, amb la seva banda The Lonely Riders, pels volts de 2014 i amb un primer àlbum editat l’any seguent, Motorcycle Yearbook, es movia pels clubs amb olor de desinfectant i rajoles i parets enganxifoses, creant-se una reputació de músic fosc i inquietant.

Els següents anys va estar vivint mig amagat en la foscor de clubs i festes clandestines fins que va reunir forces per treure la continuació d’aquell àlbum de fa vuit anys. Es diu Ride Again i ha sortit a primers d’aquest mes via Feeltrip Records.

Conté nou cançons de majestuós dance-pop que crea en un suposat estudi secret, on hi té una preuada col·lecció de sintetitzadors dels anys 80, afegint així més salsa a la llegenda. Agòniques veus, forçades línies de baix, gèlids sintetitzadors congelats en el temps que desperten entre mig de textos conceptuals surrealistes i de baixa moralitat.


En aquest Ride Again que dona títol a l’àlbum, ‘s’explica la historia d’un individu que es queda tirat a la carretera i es posa a caminar pel desert, enfonsat, li busca el sentit a la seva vida, arriba a una estranya ciutat, on es troba amb una tiradora de cartes que li diu que l’ha cagada’ explica Ronnie Stone. Qui no fa res segur que no la caga mai. Que no serà el cas. Diu que no haurem d’esperar vuit anys més per un nou disc. Així doncs, a la vista més pop-macarra.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada