dijous, 26 d’octubre del 2023

A LA RECERCA D’UN BON LLOC A LA BARRA

TRUTH CLUB – “RUNNING FROM THE CHASE”

NOU REGISTRE

Que bonic seria un món amb bandes com Truth Club, sense més pretensions que els mateixos mínims que podem tenir nosaltres. I a sobre, te la pots trobar tocant a la sala de la cantonada.

Formats a Raleigh, North Carolina, per Travis Harrington (veu, guitarra), Kameron Vann (guitarra) i Elise Jaffe (bateria) amb la ràpida incorporació de Yvonne Chazal (baix) immediatament després del llançament de Not An Exit (Tiny Engines – 2019), el seu àlbum de debut.

(fot Alex Montenegro)

Running From The Chase son cançons desdibuixades, amb arrels familiars amb la banda indie per excel·lència de Stockton o l’slowcore dels novaiorquesos Codeine. Son malenconia parapetats en gegantins murs de guitarres estripades i ritme turbulent que continuen allà on ho van deixar els seus parents.

Enregistrat l’any passat als Drop Of Sun Studios a Asheville, a 4 hores  en cotxe de casa, el setembre el van començar a enviar a diferents segells. ‘De seguida vam organitzar una mini gira per a que la gent d’aquests segells on el vam enviar, anessin a veure’ns tocar’ explica Jaffe. Al final se’l va endur l'independent de Brooklyn, Double Double Whammy, que els hi ha editat fa 15 dies.




Dotze cançons que van directament del cervell de Harrington al nostre. ‘A vegades em sento tan perdut, que ni tan sols sé per on començar’ explica. Ens trobarem a la barra.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada