dimarts, 24 d’octubre del 2023

ÉS BO DESCARREGAR PES

UPCHUCK – “BITE THE HAND THAT FEEDS”

NOU REGISTRE

Cançons que parlen de la necessitat de continuar endavant sense defallir. Cançons que només volen ajudar quan arribi l’explosió final.

Son Upchuck, una banda d’Atlanta de punk, sense cap més afegitó. Tralla a base de potents riffs de guitarra, una bateria agressiva i la veu detonant de la seva líder, Kaila TurnerKT – amb els seus missatges. ‘Intento mostrar les coses tal i com jo les veig, però sense criticar a ningú. Veig la forma com actuen algunes persones i sento que he de dir-hi alguna cosa. És tot el que pots fer, viu i deixa viure’ explica KT.

Es van formar el 2018, van debutar amb Sense Yourself (Famous Class Records – 2022) i ara treuen el seu esperat segon àlbum, aquest Bite The Hand That Feeds, repetint amb Famous Class. El disc els hi ha produït Ty Segall al seu estudi de Topanga Canyon a Califòrnia, en un temps record de 5 dies per a les 13 cançons que descriuen així: ‘Estan pensades per ser escoltades mentre estàs aixafat contra una tanca, a tot drap, a través d’altaveus col·locats tan a prop de les teves orelles que els puguis tocar’.

De fet, el disc es va gestar durant la seva darrera gira, en mig dels frenètics directes i el poder del contacte amb la gent. Son pura energia, on el seu únic desig és el de fer participar tothom d’aquesta mateixa energia que per a KT és tan alliberadora: ‘Amb tot el que la vida et porta cada dia, a vegades només necessito alliberar alguna cosa, necessito sentir-me com una alienígena i subjectar-me en el meu alter ego salvatge’. Amb el vídeo que acompanya a Crashing, potser han volgut exemplificar-ho. 


Risograph Zine de 16 pàgines





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada