dilluns, 23 d’octubre del 2023

AMB TOTAL CONFIANÇA

EXEK – “THE MAP AND THE TERRITORY”

NOU REGISTRE

Convertits en banda de culte, EXEK mantenen un pols amb el corrent post-punk.

Des de 2016 que observen una escrupolosa constància amb l’edició de sis fascinadors àlbums. The Map And The Territory és el darrer, inspirat en textos de l’escriptor i periodista polonès Ryszard Kapuściński. Llançat amb Foreign Records la primera setmana d’octubre, el sextet de Melbourne entrega 8 nous temes que et deixen de volta i volta.

Son el multi-instrumentista Albert Wolski, també en les funcions de lideratge, Jai ​​Morris-Smith (guitarra), Andrew Brocchi (teclats), Valya YL Hooi (trompeta, veu), Ben Hepworth (baix) i Chris Stephenson (bateria) els que fan que ens endinsem en la nebulosa d’Orió a través de subtils impactes retro-futuristes. Amb una seqüència més relaxada, el van enregistrar durant el 2021 i 2022. ‘Potser és menys ambiciós que els nostres anteriors treballs, en un sentit positiu, òbviament’ comenta Wolski.

S’hi troben talls més curts i directes, amb tonades més enganxoses. Igualment, trastegen amb el soft-funk amb elements jazzístics com a Seamstress Requires Regular Breaks i Glow Of Good Will o amb tot el nomenclàtor del motorik més proper al post-punk ben entès. Encara que per aquí ens quedem amb el que va ser el primer senzill compartit, el simfònic i delicadament sexy Welcome To My Alibi. Màxima serietat garantida.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada