divendres, 13 d’octubre del 2023

MÚSICA PER DEIXAR LES ADDICCIONS

UNI BOYS – BUY THIS NOW!

NOU REGISTRE

El power-pop és un estil que agrada a Déu i sa mare. Com aquell amic o amiga que li cau bé a tothom

Uni Boys continuen la història on la van deixar bandes com Milk ‘N’ Cookies o The Quick a principis de la dècada dels 70. Des de Los Angeles, a base de melodies molt Brian Wilson, construeixen afavorides tonades que s’escolten com si res, mentre prepares el dinar amb aquell davantal estampat que et poses en les ocasions especials.

(fot @seven_ruck_)

Ara han llançat el seu segon disc oficial, amb l’oportú títol de Buy This Now! És la continuació de Do It All Next Week de l’any passat, els dos editats per Curation Records. L’àlbum els hi ha produït Brian i Michael D’Addario dels novaiorquesos The Lemon Twigs, en el seu estudi d’East Williamsburg a Brooklyn.

Les 12 cançons estan escrites a mitges entre els dos impulsors del quartet, Reza Matin i Noah Hash. Son clàssics d’amor i desamor en un escenari com el d’avui, en que la gent “es coneix” per la pantalleta del mòbil. Obren l’LP amb aquest Let’s Watch a Movie amb el que festegen el decidir no fer res quan acabes la feina del dia... mirar al mòbil tampoc val.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada