dimecres, 11 d’octubre del 2023

CANÇONS PER FER ARRELS

IDA MAE -  THUNDER ABOVE YOU

NOU REGISTRE

Hi ha persones, que es podria considerar el fet de que haguessin nascut fora de temps i de lloc. Amb un bitllet directe al planeta, però amb retard, es planten en un moment de la història que no seria el seu

El duo britànic Ida Mae, el matrimoni format per Chris Turpin (veu, guitarra, percussió) i Stephanie Jean Ward (veu, teclats) el 2019 es van traslladar a Nashville que és d’on no haurien d’haver sortit si la mare naturalesa no s’hagués distret. Allà van debutar amb Chasing Lights, dos anys després va venir Click Click Domino, tots dos editats per Vow Road Records i després de dos anys més, va venir un fill i el tercer àlbum recent sortit, aquest Thunder Above You.

(fot Dean Chalkley)

El van composar just abans de convertir-se en pares. ‘Steph estava prenyada de set mesos quan vam veure que la cosa anava per pels’ diu Chris. ‘Tothom ens deia: Heu d’acabar el disc abans de que neixi la criatura. Vam descobrir que amb la panxa ampliada, a l’hora de cantar, em donava un to més ric ’ afegeix Stephanie rient.

Ens vam inspirar en els dramàtics paisatges que veiem mentre travessàvem el país en els aproximadament 500 shows donats des que ens vam mudar. Quan vam donar per acabada la gira, vam tornar a Anglaterra i vam habilitar a Norfolk un estudi en una mansió del temps d'Art & Crafts i vam fer el disc en 7 dies’. Van treballar de nou amb els seus habituals companys per gravar el disc, el multi-instrumentista Ethan Johns (bateria) i Nick Pini (baix), més el suport de l’enginyer Fraser Latimer. ‘Vam viure junts aquella setmana, cuinàvem el nostre menjar i gravàvem dues cançons per dia. No hi havia cabines, de manera que es creava com una gran connexió a la sala. Ens escoltàvem els uns als altres. La veritat és que va ser màgic’ explica Turpin. Música amb arrels i per fer arrels. 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada