dimarts, 3 d’octubre del 2023

TERÀPIES ALTERNATIVES

GRUFF RHYS – SEEKING NEW GODS

A LA VISTA

L’incombustible i imparable músic gal·lès Gruff Rhys, va per feina i ens anuncia el primer disc del proper any

Ve seguit de Seeking New Gods (Rough Trade Records – 2021) i de la banda sonora per la meravellosa pel·lícula dirigida per Celyn Jones i Tom Stern, The Aldmon and the Seahorse (2022). Es diu Sadness Sets Me Free i sortirà a finals de gener de 2024 via Rough Trade Records.

El van enregistrar en una parada estratègica de tres dies durant una tanda de concerts a principis de l’any passat, a La Frette Studios, un estudi instal·lat en una casa del segle XIX als afores de París, més tard la cantant folk Kate Stables (This Is The Kit) va afegir veus i cordes i finalment es va mesclar entre Marsella i Cardiff. (per cert, la cantant ha llançat un nou i brillant àlbum de folk alternatiu, que es diu Careful Of Your Keepers).

Gruff Rhys avança un primer tema, aquest Celestial Candyfloss, del que explica: ‘Vol ser un intent de simfonia de butxaca, sobre les distàncies còsmiques que algunes persones caminaran a la recerca de l’amor i l’acceptació. He volgut buscar en l’inesgotable font de inspiració relacionada amb abocar una mica de llum sobre la tristesa i la por en general a la soledat còsmica. Pel vídeo, Mark James, autor de la portada de l’anterior àlbum, em va ubicar perdut per l’espai en un contenidor, en mig de interferències televisives’.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada