dissabte, 28 d’octubre del 2023

MONS PARAL•LELS

STARSAILOR – “ WHERE THE WILD THINGS GROW”

A LA VISTA

Malgrat la seva qualitat, igual que aquell que sempre queda el segon a la classificació, Starsailor mai han deixat de formar part de la resta del grup.

El grup és l’anomenat New Acoustic Movement, que encapçala la banda de l’insufrible Chris Martin. Els que fan coses entenent que participar de la competència per ser el més llest de la classe, no és més que una altra mostra de individualisme narcisista, seran els més suggestius. Des d’aquest lloc, James Walsh i companyia han participat inevitablement del circ, però al costat del que talla les entrades.

Sis anys després d’All This Life (Cooking Vinyl – 2017), agafen alè amb Where The Wild Things Grow, amb llançament previst per a finals del proper hivern, via Townsend Music i producció de  Rick McNamara, inclòs extraoficialment com un cinquè Starsailor.

Comparteixen un primer tema que porta el nom de l’àlbum, del que Walsh explica: ‘La vaig escriure una nit en el meu vell apartament. Podia escoltar els més petits sorolls i pensava en les obres de Maurice Sendak (l’il·lustrador nord-americà) i Stanley Donwood (dissenyador de Radiohead). Beneath The Heart Of Darkness, una de les primeres cançons d’Ed Harcourt també la tenia al cap. La inquietant foscor d’un altre món’. Pensem que s’apropen bastant. 







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada