divendres, 27 d’octubre del 2023

SOBRE LA HUMANITAT CONTEMPORÀNIA

LOOSE WING – “MIRACLE BABY”

NOU REGISTRE

Com s’acostuma a dir, la músic de Seattle Claire Tucker ho ha tornat a fer. Amb Loose Wing, la formació amb la que es mou com a banda, en quinze dies entrega una nova peça d’orfebreria pop.

Tucker és una dona inesgotable. Fa un any va debutar en solitari amb l‘àlbum Interior Monolith. Aquest passat abril va organitzar amb Josh Golden, un concert per ajudar als familiars de Mimi Parker de Low, traspassada a finals de 2022. Ara té enllestit el que serà el segon àlbum de Loose Wing. Es diu Miracle Baby i els hi llança Drums & Wires Recordings. Van submergir-se en els Bear Creek Studios de Woodinville, WA – Big Thief hi va enregistrar U.F.O.F. – on van abocar, entre relaxamentes, totes les idees que se’ls hi anaven passant pel cap.

Capital Alphabet és una cançó que te molta molla. Tucker la va escriure quan tenia una feina de creació de pàgines web que odiava. ‘Sentia molt ressentiment cap al model de vida predominant, en el que et lleves, poses totes les ganes a la feina i tornes cap a casa feta caldo. Quan intentava fer bé aquell paper, envoltada de gent que semblava que s’ho passessin bé fent allò, em sentia fora de lloc’.



La cançó vol ser un toc d’atenció a les expectatives del món capitalista en el que vivim. ‘Les coses van bé per a l’empresa, comprarem la lluna. Les coses van bé per a ells’. De ritme enganxós, vibrant, va agafant alçada amb cops de guitarra que entren a mig tema i la veu de Tucker, calmada i contundent alhora, ens recorda que no hem de despistar-nos. Farà les delícies de fans de The New Pornographers (llegeixis Neko Case) o Belly




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada