dilluns, 30 d’octubre del 2023

OSCIL•LACIONS ESPERANÇADORES

OFFICE DOG – "SPIEL"

A LA VISTA

Càrregues de profunditat que desprenen ones psicopedagògiques un cop entren en contacte amb una atmosfera poc afortunada.

Guitarres saturades i trompades sonores de la mà d’Office Dog. Érem a finals de 2021 i els viatges solitaris i essencials (mudança) que impulsaven a Kane Strang, veu i guitarra, cada vegada que havia de desplaçar-se en cotxe d’Ōtepoti (Dunedin) a Tāmaki Makaurau (Auckland) van acabar, afortunadament, per conformar el terceto que ens ocupa. D’aquesta manera es va completar la formació, amb Rassani Tolovaa (baix) i Mitchell Innes (bateria), que els coneixia de col·laboracions anteriors, apareixent en escena el 2022 amb els primers singles.

(fot Violet Hirst)

El debut es diu Spiel, enregistrat a Roundhead Studios, produït per De Stevens (School Fair, Marlin’s Dreaming) i masteritzat per Jonathan Pearce (The Beths), l’album els hi edita el ja prestigiós Flying Nun Records i New West Records a finals d’aquest gener. Strang explica del disc: ‘Estem molt orgullosos d’ell, vam posar-hi tot de nosaltres en aquestes cançons’.



Han compartit aquest Gleam del que expliquen: ‘En la lletra hi ha moltes metàfores que tenen que veure en espais clars i foscos. Probablement perquè en essència és un disc sobre els canvis en el temps. És una cançó esperançadora, perquè per mi representa alguna cosa o persona que és una força positiva per la que val la pena tirar endavant’. Melodia i distorsió per no perdre el nord.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada