dissabte, 7 d’octubre del 2023

L’HIVERN S’APROPA

VENIM CARMIN – TOXIC LEGENDS

NOU REGISTRE

Emparentades amb el techno-alemany, la proposta francesa de Venim Carmin, ens ve a la perfecció en aquests temps gèlids on regne el foscam i a la nit fa por sortir després del telediario

Són una mescla de new wave i dark-pop, més properes al synth-pop de Claudia Brücken que al punk-electronik d’Hanin Elias. El projecte va sorgir el 2015 de la idea de Lula Borgia, que quan va arribar a Lió es va plantar editant un primer treball. El 2017 ja és amb Valentine Dedieu que la cosa agafa cos i embranzida. Se’ls hi afegeix François Guyon per probar-ho com a trio.

L’experiència serveix per treure un segon àlbum, Constant Depression, que els hi edita Seja, el segell independent holandès dedicat a la música electrònica i experimental. Però Guyon no dura gaire. Després de treure el disc, es converteixen en el duo que la setmana que ve llança aquest disparat Toxic Legends via Icy Cold Records.


Totes les cançons estan escrites per Lula Borgia, que es troba molt a gust en el que en diuen schwarzpop, en plan sushi, cru, fresc, sortit directament de la nevera. Han compartit aquest primer single, H2D on Lula canta: ‘Ha ha ha, sóc feliç de morir – igualment els amants son tramposos – aquí ve el que ahir era un heroi – igualment els que menteixen són els predicadors – ha ha ha, sóc feliç de morir – qui vol treballar, comprar i obeir? L’hivern s’apropa.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada