dijous, 5 d’octubre del 2023

MILLOR RIURE QUE PLORAR

HIT BARGAIN – A DOG A DEER A SEAL

NOVETAT DISCOGRÀFICA

Van començar etiquetats com a queencore, fent trampling en els directes amb gent del públic i cagant-se en la decadència del sistema

De tot això, actualment mantenen la darrera preferència i continuen amb el trallat post-punk de tota la vida. Son Hit Bargain, un quartet de Los Angeles amb les esquenes carregades d’experiència: Nora Singh (veu) de These Are Powers, Mike Barron (guitarra i veu), Sean Monaghan (baix) de Cold Beat i Anton Hochheim (bateria) de The Pains of Being Pure at Heart i Beach Fossils.

Van debutar amb un EP homònim el 2016. Dos anys després, treien el seu primer àlbum, Potential Maximizer. Amb l’atac extraterrestre pel mig, no és fins ara que han pogut enllestir el seu esperat segon treball, aquest A Dog A Deer A Seal. Deu temes de brillant art-punk que sortirà a mitjans de novembre via Get Better Records.

Fan servir la formula de mesclar ansietat generalitzada + sentit de l’humor = salut. Per exemple: El nom de la banda el treuen d’una botiga “99 centaus” d’Echo Park. Pel títol de l’àlbum, s’han inspirat en la recepta del vi d’arròs xinès Tezhi Sanbian Jiu (Vi de les Tres Cigales) que conté penis de cérvol, de gos cantonès i penis de foca. Per rematar-ho, ho relliguen amb la fantasia apòcrifa que representa als poders executiu, legislatiu i judicial d’un govern, en aquest cas, el dels Estats Units. I així tot.

A través de brogits bellugadissos, transmeten missatges on qüestionen aquest mon suposadament real. Han compartit un primer tema, Degree Degree, amb un vídeo de suport dirigit per Katharine Antoun. Explica Nora Singh: ‘Vam distribuir totes aquestes andròmines inútils d’Amazon, les que va aconseguir el nostre bateria Anton, i senzillament vam passar el dia menjant entrepans i rient uns dels altres mentre filmàvem. La intenció és qüestionar lo estrany, divertit i angoixant que pot arribar a ser el capitalisme tardà’. Millor riure que plorar. I amb la música de Hit Bargain, immillorable.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada