dimarts, 22 de març del 2022

CHAYSE PORTER, DE DINS CAP A FORA

NOU REGISTRE

Aquest és un disc dels que es mou entre les coordenades de les coses senzilles, de naturalitat dolorosa però efectiva. Chayse Porter ha fet el seu disc introspectiu.

Fent coses des de Birmingham, AL, també amb Human Beat i Seriously, aquesta mena de debut, ‘és un viatge d’auto-exploració i descobriment’ explica Porter, i vol transmetre a qui l’escolti, el mateix missatge: ‘Segueix el teu instint, observa on et porta’. Es diu Chay’s Palace i la composició de les cançons, els enigmàtics arranjaments i la producció, son obra d’ell. L’enregistrament el va portar Brad Timko analògicament directament a cinta, amb el que ha treballat anteriorment, a l’estudi Communicating Vessels de la mateixa ciutat, la primavera de l’any passat.

Explica que és un àlbum conceptual com Déu mana. Que va sorgir de conflictes personals: ‘Quan estic passant per una etapa traumàtica, em decanto cap a aquest mon de fantasia distorsionada. Van apareixent estranyes i divertides idees, però contradictòries a la vegada’. El vídeo per aquest Purpling Dawn, filmat en un híbrid de càmera digital i analògica, encara li dona més caràcter i ajuda a entendre el missatge. Chay’s Palace va sortir a primers de mes via Earth Libraries.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada